2024. ápr 02.

Öltözködési tippek a hűvös reggelekre

betűzte: pr-cikkes
Öltözködési tippek a hűvös reggelekre

oltozkodesi-tippek-huvos-reggel.jpgŐsszel és tavasszal a reggelek már igencsak csípősek. Számítunk rá, hogy a déli-kora délutáni időjárás még ad némi bizalomra okot, de azért a legjobb, ha jó vastagon felöltözünk, mert ilyenkor könnyű ám megfázni.

Igen ám, de akkor, hogy öltözzünk fel, ha egész nap úton vagyunk és nem szeretnénk a déli órákban sem leizzadni?

Így öltözködj a hűvös reggeleken

Nincs is nehezebb, mint egy szürke, hideg reggelen fogni magunkat és elindulni a dolgunkra.

Ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjunk a hideg reggelek-melegebb délutánok időjárásához a legjobb, amit tehetünk, hogy rétegesen öltözködünk. Aki öltöztetett már kisgyereket annak ez a szabály ismerős. A kisgyerekek öltöztetésénél az az alapszabály, hogy egy réteggel több kell, mint amennyit magunkra felveszünk.

Egy kora reggeli indulásnál azonban a legjobb, ha mi magunk is felvesszük azt a plusz egy réteget, amit majd később levehetünk. Ez lehet egy atléta, vagy akár egy jó meleg pulóver (az utóbbit könnyebb levenni magunkról).

Tegyél meg mindent a megfelelő komfortérzetért

A legfontosabb az öltözködésünk megválasztásánál, - ami télen-nyáron igaz- hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Vagyis hideg időben is úgy kell felöltöznünk, hogy figyelembe vesszük, hogy hol leszünk és mit fogunk csinálni aznap.

Máshogy kell felöltözni, ha a munkahelyünkre megyünk vagy ha épp korcsolyázni. Legjobb, ha előző este kikészítjük a másnapi ruhánkat, hogy legyen időnk kellőképpen átgondolni, hogy mit is szeretnénk és mire lesz szükségünk.

Ne hagyjuk, hogy a tűző napsugarak megtévesszenek bennünket, mert lehet, hogy vakítóan süt a nap és nem gondoljuk annyira hidegnek a levegőt, de az őszi napsütés már nem ugyanaz, mint a nyári, így vigyázni kell, mert megfázni nagyon könnyű.

JÓ TANÁCS 

Igyekezz beszerezni olyan ruhadarabokat, amelyek nemcsak melegséggel töltenek el, hanem vidámsággal is!

Sokszor a ruhánkkal akarjuk takargatni a túlsúlyt is, ami nem a legjobb megoldás, mivel előbb-utóbb úgyis eljönnek a melegek, amikor  muszáj ledobnunk magunkról a vastagabb ruhadarabokat.

Készüljön fel Ön is a jó időre és legyen elégedett a testsúlyával! A fogyasztószerek, mint az Adipex-P, Genesis Sibutramine segíthetnek abban, hogy a fogyás ne csak álom legyen többé! Segítségükkel kevesebbet eszik, mivel csökkentik az étvágyat és így a pluszkilók könnyebben leolvadnak! Rendelés előtt tájékozódjon a lehetőségekről és az Adipex P árak felől, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot!

Szólj hozzá

ajánló cikk életvitel