2021. sze 12.

2021-es fülbevalódivat

betűzte: pr-cikkes
2021-es fülbevalódivat

Az alábbi cikkben a 2021-es fülbevalódivattal foglalkozunk részletesebben, hogy az idei évben is könnyen követhessük az évről-évre változó trendeket.

ekszerwebshop-fulbevalo.jpg

Számos ember követi az ékszer trendeket, hiszen nagyon nagy hatással lehetnek öltözékünkre, bizonyos esetekben egy pár fülbevaló vagy egy hangsúlyos nyaklánc teljesen új életet adhat szettünknek. Mostani cikkünkben 2021-es fülbevalódivat trendeket mutatjuk be, hogy mindenki számára könnyebb legyen azok követése.

Nagy méretű fülbevaló divat

Az idei évben úgy tűnik minél nagyobbak fülbevalóink, annál nagyon népszerűségnek örvendhetünk, hiszen 2021-ben a nagyobb és mutatósabb darabok a sztárok. Már 2020-ban is divatosak voltak az oversized ékszerek és ez idén sincs másképp, hiszen a látványos akár vastag láncokból álló ékszerek tarolnak.

Amennyiben beszerzünk egy ilyen darabot akkor mindenképp számolnunk kell azzal hogy rögtön a figyelem középpontjába kerülünk, hiszen ezek az ékszerek olyan darabok amikkel könnyen felkelthetjük a figyelmet magunkra. Persze viselésük nem a legkönnyebb mivel méretükből adódóan nehéz darabokról van szó, de ha szeretjük követni a divatot és a középpontba kerülni, akkor egy pár túlméretezett fülbevalóval biztosan el tudjuk ezt érni.

Virág mintás fülbevalók

Idén nagyon divatosak az igazán csajos darabok, mint például a virág mintás fülbevaló, legyen az bármilyen formában az kis méretű bedugós vagy akár egy hatalmas méretű lógós bedugós darab.

A különféle virág motívumos fülbevalók megfizethető áron is elérhetőek számunkra, ezek között is az ekszerwebshop.hu oldalán találhatjuk a legnagyobb választékot ezen a téren hiszen az alábbi kategóriák közül is választhatunk:

  • ezüst fülbevalók
  • nemesacél Swarovski kristályos fülbevalók
  • nemesacél Swarovski gyöngyös fülbevalók
  • nemesacél fülbevalók
  • swarovski kristályos fülbevalók
  • swarovski kristályos pont fülbevalók
  • bizsu fülbevalók

A különféle virágos fülbevalókkal nagyon könnyen tudunk egy kis színt és vidámságok csempészni akár egy önmagában unalmasabb szettbe is, nem beszélve arról hogy egy igazán csajos látványt nyújtunk eközben.

Kevert fülbevaló divat

Talán az egyik legizgalmasabb trendje 2021-nek az össze nem illő formák keverése vagyis a mismached fülbevaló trend. Korábban tapasztalhattuk, hogy igen nagy trend lett a például össze nem illő színes vagy mintás zoknik összeállítása is.

Idén a vagy színben vagy formában össze nem illő fülbevalók keverése lesz a divat, de akár anyagukban is teljesen eltérhetnek vagy akár mindenben egyszerre. Ezzel a trenddel igazán kiélhetjük művészi énünket, ha eddig nem tettük meg vagy csak épp egy kis izgalomra vágyunk. Az eltérő formákkal és méretekkel egy izgalmas aszimmetriát adunk arcunkhoz, ezzel biztosan felkeltjük mindenki figyelmét magunkra. Ha egy kis izgalomra vágyunk, vagy csak ha szeretnénk kifejezni művészi énünket mindenképp próbáljuk ki ezt a stílust.

 

Összességében:

A 2021-es fülbevalódivat legtrendibb elemeit, tehát például a hatalmas méretekkel rendelkező fülbevalókat, a különféle virág mintás fülbevalókat amik a csajosabb vonalat képviselik és a mismached fülbevaló trendről sem érdemes megfeledkeznünk, amivel kreativitásunkat és művészi beállítottságunkat tudjuk igazán kifejezni.

Szólj hozzá

ajánló életvitel